1. Braun CareStyle 5 IS5145BK

Braun CareStyle 5 IS5145BK Black Friday deal

5/5

Braun CareStyle 5 IS5145BK nodig? Check snel of je deze Braun CareStyle 5 IS5145BK voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Braun CareStyle 5 IS5145BK.

Specificaties Braun CareStyle 5 IS5145BK

Merk

Braun

Fabrikantcode

128792601

Omschrijving van de Braun CareStyle 5 IS5145BK

Met de Braun CareStyle 5 IS5145BK Zwart is strijken nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze stoomgenerator is speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zelfs het strijken achteruit is geen enkel probleem, zonder dat het ijzer vast komt te zitten achter knopen of dikke stukken stof. De strijkzool is voorzien van stoomgaatjes die tot in de punt reiken en is aan de achterkant afgerond. Hierdoor glijdt het ijzer soepel over je kleding, zonder strepen achter te laten. Daarnaast beschikt de Braun CareStyle 5 IS5145BK over een ruim waterreservoir van maar liefst 2 liter. Dit betekent dat je langdurig kunt strijken zonder tussentijds bij te hoeven vullen. En alsof dat nog niet genoeg is, levert deze stoomgenerator ook nog eens een krachtige stoomstoot en hoge stoomdruk. Zo wordt strijken een fluitje van een cent en bereik je moeiteloos een professioneel resultaat. Met de Braun CareStyle 5 IS5145BK Zwart haal je dus een echte professional in huis die het strijken een stuk gemakkelijker maakt. Zeg maar dag tegen kreukels en hallo tegen perfect gestreken kleding. Ervaar zelf het gemak en de effectiviteit van deze stoomgenerator en geniet van een moeiteloze strijkervaring.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 400 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. De stoomgenerator schakelt automatisch uit wanneer je hem een tijdje niet gebruikt. Het waterreservoir kan worden verwijderd, waardoor je het gemakkelijk onder de kraan kunt bijvullen.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een standaard strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Braun CareStyle 5 IS5145BK

Om te bekijken of je de Braun CareStyle 5 IS5145BK tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Braun CareStyle 5 IS5145BK wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals