1. Braun CareStyle 7 IS 7282 BL

Braun CareStyle 7 IS 7282 BL Black Friday deal

5/5

Braun CareStyle 7 IS 7282 BL nodig? Check snel of je deze Braun CareStyle 7 IS 7282 BL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL.

Specificaties Braun CareStyle 7 IS 7282 BL

Merk

Braun

Fabrikantcode

128805001

Omschrijving van de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL

De Braun CareStyle 7 IS 7282 BL is de perfecte stoomgenerator voor al je strijkbehoeften. Met een indrukwekkende stoomstoot van 600 gram per minuut, kun je zelfs de meest hardnekkige kreuken gladstrijken. Of het nu gaat om je favoriete spijkerbroek of andere dikke stoffen, deze stoomgenerator klaart de klus zonder moeite. Met een ruim waterreservoir van 2 liter kun je een hele berg was in één keer strijken. Vul het reservoir van tevoren en je kunt ongestoord doorgaan zonder onderbrekingen. Maar dat is nog niet alles - de CareStyle 7 IS 7282 BL is voorzien van een unieke 3D techniek. De achterkant van de strijkzool staat licht omhoog, waardoor je moeiteloos over knopen en zakken kunt strijken. Bovendien komt er ook stoom uit de punt van de strijkzool, zodat zelfs de naden van je overhemden perfect glad gestreken kunnen worden. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met deze stoomgenerator ook verticaal stomen. Dus als je je lange jurk of gordijnen kreukvrij wilt maken na het wassen, is dat geen enkel probleem. Let wel op: niet alle strijkplanken zijn geschikt om een stoomgenerator te tillen, dus zorg ervoor dat je een stevige strijkplank hebt die het gewicht kan dragen. Met de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL wordt strijken een moeiteloze en efficiënte klus, zodat je meer tijd kunt besteden aan de d.

Pluspunten
  • Het waterreservoir is met een capaciteit van 2 liter vrij groot, waardoor je grote hoeveelheden wasgoed kunt strijken. Dankzij de hoge stoomdruk van 8 bar kun je ook dikke stoffen gemakkelijk gladstrijken. Je kunt de stoomgenerator ook gebruiken om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Het kost 2 minuten om de stoomgenerator op te warmen, dus je moet even geduld hebben voordat je kunt beginnen met strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL

Om te bekijken of je de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals