Braun CareStyle Compact IS 2132 WH Black Friday deal

5/5

Braun CareStyle Compact IS 2132 WH nodig? Check snel of je deze Braun CareStyle Compact IS 2132 WH voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH.

Specificaties Braun CareStyle Compact IS 2132 WH

Merk

Braun

Fabrikantcode

128804000

Omschrijving van de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH

Met de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH geef je jouw strijkplank een handige upgrade. Dankzij het verticale ontwerp neemt deze stoomgenerator slechts de helft van de ruimte in beslag. Maar dat is niet het enige voordeel. Met de DoubleSteam technologie stoom je namelijk ook nog eens twee keer zo snel als met andere stoomstrijkijzers van Braun. Dit komt doordat de CareStyle Compact IS 2132 WH maar liefst twee keer zo veel stoom produceert, waardoor je slechts één keer over de vouwen in je kleding hoeft te gaan. Niet alleen voor normale kreuken, maar ook voor de meest hardnekkige kreukels is deze stoomgenerator perfect geschikt. Met een extra stoomstoot van maar liefst 400 gram per minuut krijg je zelfs de lastigste vouwen gladgestreken. Daarnaast maakt de FreeGlide 3d technologie het strijken nog makkelijker. De gebogen strijkzool zorgt ervoor dat je moeiteloos over knopen en zakken heen glijdt, zonder blijven haken. En het beste van alles is dat je de stoomgenerator niet alleen op een strijkplank kunt gebruiken, maar ook verticaal. Hierdoor kun je gemakkelijk jouw hangende kleding of gordijnen opfrissen. Met de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH wordt strijken een stuk efficiënter en makkelijker.

Pluspunten
  • Kalk kan eenvoudig uit het apparaat worden gestoomd door het reinigingsprogramma te gebruiken. Met een stoomstoot van 400 gram per minuut worden hardnekkige kreukels snel verwijderd. De stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Het schoonmaakprogramma is simpel, maar vereist wel enige acties.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH

Om te bekijken of je de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals