Braun TexStyle 3 SI3055BK Black Friday deal

5/5

Braun TexStyle 3 SI3055BK nodig? Check snel of je deze Braun TexStyle 3 SI3055BK voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Braun TexStyle 3 SI3055BK.

Specificaties Braun TexStyle 3 SI3055BK

Merk

Braun

Fabrikantcode

127405005

Omschrijving van de Braun TexStyle 3 SI3055BK

Met de Braun TexStyle 3 SI3055BK hoef je je geen zorgen meer te maken als je vergeet je strijkijzer uit te zetten. Dit innovatieve strijkijzer schakelt namelijk automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt. Dit is niet alleen handig om energie te besparen, maar het voorkomt ook brandplekken op je kleding. Daarnaast beschikt dit strijkijzer over een continue stoomproductie van 45 gram per minuut, wat krachtig genoeg is om de meeste kreukels te verwijderen. Voor kledingstukken met grove kreukels of stugge stoffen is er een krachtige stoomstoot beschikbaar, waarbij de stoomproductie stijgt naar 180 gram per minuut. Met een vermogen van 2400 watt is dit strijkijzer in slechts 35 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Dit is ideaal als je nog snel dat ene jurkje wilt strijken voordat je naar het feestje van vanavond gaat. Bovendien is de Braun TexStyle 3 SI3055BK voorzien van een duurzame keramische strijkzool, waardoor het soepel over je kleding glijdt en zorgt voor optimale resultaten. Met de verschillende stoominstellingen en de precisiepunt kun je zelfs de moeilijkste plekjes van je kleding moeiteloos strijken. Kortom, dit strijkijzer is de perfecte partner om jouw kleding er altijd netjes en kreukvrij uit te laten zien.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 180 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. Stoom komt zelfs tot aan de punt van het strijkijzer, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer het even niet gebruikt wordt.

Minpunten
  • Het ontkalkingsreinigingsprogramma is eenvoudig, maar vereist enige handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Braun TexStyle 3 SI3055BK

Om te bekijken of je de Braun TexStyle 3 SI3055BK tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Braun TexStyle 3 SI3055BK wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals