1. black friday
  2. Braun TexStyle 5 SI 5037 VI

Braun TexStyle 5 SI 5037 VI Black Friday deal

5/5

Braun TexStyle 5 SI 5037 VI nodig? Check snel of je deze Braun TexStyle 5 SI 5037 VI voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI.

Specificaties Braun TexStyle 5 SI 5037 VI

Merk

Braun

Fabrikantcode

127406002

Omschrijving van de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI

De Braun TexStyle 5 SI 5037 VI is een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk strijkijzer. Het ergonomische handvat zorgt ervoor dat het strijkijzer comfortabel in de hand ligt, waardoor je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed kunt wegwerken. Maar dit strijkijzer biedt nog veel meer! Met een continue stoomproductie van 50 gram per minuut en een krachtige stoomstoot tot 200 gram, kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verwijderen. En als je echt in tijdsnood zit, kun je de turbo modus inschakelen voor een nog snellere en efficiëntere strijkervaring. Maar veiligheid staat bij Braun TexStyle 5 SI 5037 VI voorop. Het strijkijzer schakelt automatisch uit na 8 minuten in verticale positie en al na 30 seconden in horizontale positie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je vergeet de stekker uit het stopcontact te halen. En alsof dat nog niet genoeg is, maakt de zelfreinigende functie van dit strijkijzer het nog gemakkelijker in gebruik. Het strijkijzer reinigt zichzelf en heeft geen aparte ontkalkingsprocedure nodig. Dit betekent dat je gewoon kraanwater kunt gebruiken om te strijken, zonder je zorgen te maken over kalkaanslag. Met de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI wordt strijken een plezierige en moeiteloze taak!

Pluspunten
  • Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt. Met een continue stoomproductie van 50 gram per minuut ga je razendsnel door de berg wasgoed heen. Stoom komt zelfs tot aan de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Met dit strijkijzer is het niet mogelijk om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI

Om te bekijken of je de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.