1. black friday
  2. Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set

Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set nodig? Check snel of je deze Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-22322

Omschrijving van de Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set

De Byron DBY-22322 draadloze deurbel set is de perfecte toevoeging aan jouw huis. Met deze set hoef je je geen zorgen meer te maken dat je de bel niet hoort, omdat je zelf de ideale plek kunt bepalen voor de ontvanger. Of je nu in de woonkamer bent of op zolder, het belsignaal zal altijd duidelijk en goed hoorbaar zijn. Wat deze deurbel set nog handiger maakt, is dat de installatie een fluitje van een cent is. De beldrukker werkt namelijk op batterijen, waardoor je geen gedoe hebt met draden en kabels. Daarnaast heeft de set een indrukwekkend bereik van maar liefst 150 meter, dus zelfs als je een grote woning hebt, zal de deurbel altijd goed werken. Om het nog persoonlijker te maken, kun je kiezen uit maar liefst 16 verschillende melodieën. Zo kun je het geluid aanpassen aan jouw eigen smaak en voorkeuren. Daarnaast kun je ook het volume aanpassen, zodat je de bel precies zo luid kunt instellen als je zelf wilt. En alsof dat nog niet genoeg is, zal de ingebouwde ledverlichting op de ontvanger knipperen zodra er iemand aanbelt. Zo kun je ook visueel zien dat er iemand voor de deur staat, zelfs als je het belsignaal niet hoort.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar jouw eigen voorkeur instellen. De deurbel is niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar dankzij de ingebouwde ledverlichting. Het volume van de bel kan worden aangepast via de ontvanger.

Minpunten
  • Aangezien de ontvanger niet op batterijen werkt, dien je deze altijd in een stopcontact te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set

Om te bekijken of je de Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Byron DBY-22322 Wireless Doorbell Set wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.