1. Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set

Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set nodig? Check snel of je deze Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-22324

Omschrijving van de Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set

De Byron DBY-22324 draadloze deurbel set is de ideale oplossing om altijd op de hoogte te zijn van bezoekers bij je voordeur. Met deze set ontvang je niet één, maar twee draadloze ontvangers. Hierdoor kun je de ontvangers op de meest handige plekken in huis plaatsen, zodat je het belsignaal overal goed kunt horen. Eén ontvanger werkt op stroom, terwijl de andere op batterijen werkt, wat zorgt voor flexibiliteit in de installatie. Met een maximale afstand van 150 meter tussen deurbel en ontvangers kun je er zeker van zijn dat je het belsignaal altijd zult horen, zelfs als je in de tuin bent. Maar dat is niet alles! Je kunt kiezen uit maar liefst 16 verschillende melodieën, zodat je altijd een beltoon kunt kiezen die bij jouw voorkeur past. Daarnaast kun je het volume aanpassen naar jouw wensen, zodat je niet alleen het belsignaal hoort, maar het ook voelt. En alsof dat nog niet genoeg is, is de Byron DBY-22324 voorzien van ingebouwde ledverlichting op de ontvangers. Wanneer er iemand aanbelt, zal niet alleen het belsignaal klinken, maar zullen de ontvangers ook oplichten. Dit zorgt ervoor dat je altijd visueel op de hoogte bent van bezoekers, zelfs wanneer het geluid niet hoorbaar is. Kortom, met de Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set kun je genieten van gemak, flexibiliteit en stijl, terwijl je nooit meer.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar je eigen wensen instellen. Dankzij de ledverlichting die ingebouwd is, is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar. Het volume van de bel kan worden aangepast via de ontvanger.

Minpunten
  • Je moet deze altijd in een stopcontact plaatsen omdat één ontvanger niet op batterijen werkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set

Om te bekijken of je de Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Byron DBY-22324 Wireless Doorbell Set wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals