1. Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch

Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch Black Friday deal

5/5

Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch nodig? Check snel of je deze Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch.

Specificaties Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-23442

Omschrijving van de Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch

De Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset is een innovatieve en handige toevoeging aan je huis. Met de draadloze ontvanger kun je de deurbel overal in huis plaatsen, zodat je altijd zeker bent dat je de bel goed hoort. Of je nu aan het koken bent in de keuken, aan het werk bent in je thuiskantoor of ontspant in de woonkamer, je zult nooit meer een bezoeker missen. Deze deurbelset heeft een bereik van maar liefst 100 meter, zodat je hem zelfs in grotere huizen kunt gebruiken. Bovendien kun je kiezen uit 16 verschillende melodieën en het volume aanpassen tot wel 80 decibel, zodat je de bel altijd kunt instellen naar jouw voorkeur. Of je nu een subtiel deuntje wilt of een luidere beltoon, deze deurbel kan het allemaal. Wat deze deurbelset echt uniek maakt, is dat hij volledig draadloos is en geen batterij nodig heeft. Hij laadt namelijk op met behulp van kinetische energie. Iedere keer dat iemand op de knop drukt, wordt er een beetje energie opgewekt en opgeslagen. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens erg handig. Met de Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset ben je altijd voorbereid op bezoekers, zonder gedoe met draden of batterijen.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar je eigen smaak instellen. Het volume van de bel kan worden aangepast via de ontvanger.

Minpunten
  • Je moet de ontvanger altijd in een stopcontact plaatsen, omdat deze niet op batterijen werkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch

Om te bekijken of je de Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Byron DBY-23442 Draadloze deurbelset - Kinetisch wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals