1. Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set

Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set nodig? Check snel of je deze Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-23512

Omschrijving van de Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set

Met de Byron DBY-23512 draadloze deurbel set haal je gemak en flexibiliteit in huis. Deze deurbel wordt geleverd met een draadloze ontvanger die je eenvoudig in een stopcontact naar keuze plaatst. Dit betekent dat je volledige vrijheid hebt om de beste plek te bepalen waar je het belsignaal wilt horen, ongeacht waar je je in huis bevindt. Dankzij de batterijgevoede beldrukker is de installatie een fluitje van een cent en hoef je geen gedoe te hebben met draden. Met een indrukwekkende maximale afstand van 175 meter tussen de deurbel en de ontvanger ben je er zeker van dat je nooit een bezoeker zult missen. Bovendien kun je kiezen uit maar liefst 8 verschillende melodieën en het volume aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Wanneer iemand aanbelt, hoor je niet alleen het geluid van jouw gekozen melodie, maar knippert er ook een ingebouwde ledverlichting op de ontvanger. Dit zorgt niet alleen voor een visueel signaal, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je interieur. Kortom, met de Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set geniet je van ultiem gemak en functionaliteit, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van een vleugje elegantie in jouw huis.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar eigen voorkeur instellen. Dankzij de ingebouwde ledverlichting is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar. Het volume van de bel kan worden aangepast via de ontvanger.

Minpunten
  • Je moet de ontvanger altijd in een stopcontact plaatsen omdat hij niet op batterijen werkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set

Om te bekijken of je de Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Byron DBY-23512 Wireless Doorbell Set wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals