1. Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set

Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set nodig? Check snel of je deze Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-23514

Omschrijving van de Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set

De Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set is de ideale deurbelset voor jouw huis. Met 2 draadloze ontvangers zorg je ervoor dat je nooit meer een belsignaal mist. Een van de ontvangers werkt op stroom, terwijl de andere op batterijen werkt. Hierdoor kun je zelf bepalen waar je de ontvangers plaatst, zodat je het belsignaal overal in huis goed kunt horen. De installatie van deze deurbelset is ontzettend eenvoudig, omdat de beldrukker op batterijen werkt. Je hoeft dus geen gedoe te hebben met het aansluiten van draden. Daarnaast heeft de Byron DBY-23514 een maximale afstand van 175 meter tussen deurbel en ontvangers. Zo kun je de ontvangers op elke gewenste plek in huis plaatsen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het bereik. Wat deze deurbelset echt uniek maakt, is de mogelijkheid om te kiezen uit 8 verschillende melodieën. Zo kun je het belsignaal aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. Daarnaast kun je ook het volume van de bel aanpassen, zodat je nooit meer last hebt van te luide of te zachte beltonen. En alsof dat nog niet genoeg is, knippert de ingebouwde ledverlichting op de ontvangers wanneer er iemand aanbelt. Zo mis je nooit meer een bezoeker, zelfs niet in een lawaaiige omgeving. Met de Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set haal je een betrouwbare en veelzijdige deurbelset.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel instellen naar jouw eigen voorkeur. De deurbel is niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar dankzij de ingebouwde ledverlichting. Via de ontvanger kun je het volume van de bel aanpassen.

Minpunten
  • Je moet altijd één ontvanger in een stopcontact plaatsen omdat deze niet op batterijen werkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set

Om te bekijken of je de Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Byron DBY-23514 Wireless Doorbell Set wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals