1. black friday
  2. Byron DBY-23521

Byron DBY-23521 Black Friday deal

5/5

Byron DBY-23521 nodig? Check snel of je deze Byron DBY-23521 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Byron DBY-23521.

Specificaties Byron DBY-23521

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-23521

Omschrijving van de Byron DBY-23521

Met de Byron DBY-23521 deurbel wordt het horen en zien van bezoekers een eitje. Deze deurbel kan namelijk worden gekoppeld aan de draadloze ontvanger met ledverlichting die wordt meegeleverd. Op het moment dat er iemand op de belknop drukt, begint het licht te knipperen en maakt de ontvanger een geluid. Je wordt dus niet alleen akoestisch gewaarschuwd, maar ook visueel. Het installeren van deze deurbel is een fluitje van een cent, aangezien zowel de belknop als de ontvanger werken op batterijen. De maximale afstand tussen de deurbel en ontvanger bedraagt 175 meter (zonder obstakels). Je hebt de keuze uit maar liefst 8 verschillende melodieën en het volume is aanpasbaar naar jouw persoonlijke voorkeur, met een maximum van 85 decibel. Daarnaast kun je deze deurbel eenvoudig uitbreiden met een extra ontvanger, zodat je altijd en overal op de hoogte bent van bezoekers aan je voordeur.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar jouw eigen wensen instellen. Door de ingebouwde ledverlichting is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar. De ontvanger werkt op batterijen en is dus makkelijk mee te nemen naar de gewenste plaats.

Minpunten
  • Bij een batterijgevoede ontvanger heb je uiteindelijk een nieuwe batterij nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Byron DBY-23521

Om te bekijken of je de Byron DBY-23521 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Byron DBY-23521 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.