Byron DBY-23524 Black Friday deal

5/5

Byron DBY-23524 nodig? Check snel of je deze Byron DBY-23524 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Byron DBY-23524.

Specificaties Byron DBY-23524

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-23524

Omschrijving van de Byron DBY-23524

Met de Byron DBY-23524 deurbel ben je altijd op de hoogte wanneer er iemand aanbelt. Dit handige apparaatje kan worden gekoppeld aan twee meegeleverde ontvangers met ledverlichting. Zodra er iemand op de drukknop drukt, zal het licht op de ontvangers gaan knipperen en zullen ze een geluidssignaal afgeven. Op deze manier ontvang je niet alleen een auditieve waarschuwing, maar ook een visuele waarschuwing. De beldrukker en één van de ontvangers werken op batterijen, terwijl de andere ontvanger eenvoudig in een stopcontact kan worden geplaatst. Hierdoor is de installatie van deze deurbel een fluitje van een cent. Je kunt de deurbel en ontvanger op een maximale afstand van 175 meter van elkaar plaatsen, zonder dat obstakels het signaal verstoren. Bovendien heb je de keuze uit maar liefst 8 verschillende melodieën en kun je het volume aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur, met een maximum van 85 decibel. Wil je de deurbel uitbreiden met nog meer ontvangers? Geen probleem, dit is heel gemakkelijk te realiseren. Met de Byron DBY-23524 deurbel ben je niet alleen verzekerd van een betrouwbare en effectieve manier om bezoekers aan te kondigen, maar ook van een stijlvol en gebruiksvriendelijk ontwerp. Mis nooit meer een bezoeker en ontvang altijd een duidelijk signaal met deze fantastische deurbel.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar je eigen voorkeuren instellen. De deurbel is niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar dankzij de ingebouwde ledverlichting. De ontvangers werken op batterijen en zijn daardoor gemakkelijk mee te nemen naar de gewenste locatie.

Minpunten
  • Je moet altijd het apparaat dat niet op batterijen werkt in een stopcontact plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Byron DBY-23524

Om te bekijken of je de Byron DBY-23524 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Byron DBY-23524 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals