1. Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set

Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set nodig? Check snel of je deze Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-24722

Omschrijving van de Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set

De Byron DBY-24722 is een geweldige toevoeging voor jouw huis. Met deze draadloze deurbelset hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je bezoekers mist. De set bestaat uit een draadloze ontvanger die op netstroom werkt en een beldrukker die op batterijen werkt. Hierdoor is de installatie super eenvoudig en kost het je bijna geen moeite. De ontvanger kan op een centrale plek in huis worden geplaatst, zodat je overal kunt horen wanneer er iemand aanbelt. Maar dat is niet alles! De ontvanger is voorzien van ledverlichting die je kunt instellen op 8 verschillende kleuren. Zo krijg je niet alleen een akoestische waarschuwing, maar ook een visuele melding wanneer de deurbel gaat. Een geweldige functie die ervoor zorgt dat je nooit meer een bezoeker mist, zelfs als je toevallig in een andere kamer bent. Met een maximale afstand van 200 meter zonder obstakels, kun je er zeker van zijn dat je altijd kunt horen wanneer er iemand aanbelt, zelfs als je in de tuin bent. Daarnaast biedt de Byron DBY-24722 keuze uit 8 verschillende melodieën en kun je het volume aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je deze deurbelset ook eenvoudig uitbreiden met een extra ontvanger. Zo kun je bijvoorbeeld één ontvanger in de woonkamer plaatsen en de andere in de slaapkamer, zodat je altijd op de hoogte bent van bezoek.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar je eigen voorkeur instellen. Dankzij de ingebouwde LED-verlichting is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar. Je kunt het volume van de bel aanpassen via de ontvanger.

Minpunten
  • Aangezien de ontvanger niet op batterijen werkt, dien je deze altijd in een stopcontact te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set

Om te bekijken of je de Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Byron DBY-24722 Wireless Doorbell Set wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals