Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set Black Friday deal

5/5

Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set nodig? Check snel of je deze Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set.

Specificaties Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set

Merk

Byron

Fabrikantcode

DBY-24724

Omschrijving van de Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set

De Byron DBY-24724 is een geweldige toevoeging aan jouw huis. Met deze deurbelset ontvang je niet één, maar twee draadloze ontvangers. Hierdoor kun je de ontvangers op verschillende plekken in huis plaatsen, zodat je het belsignaal overal goed kunt horen. Eén ontvanger werkt op netstroom, terwijl de andere op batterijen werkt, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt bij het kiezen van de locaties. Wat deze deurbelset echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om de ledverlichting op de ontvangers in te stellen op maar liefst 8 verschillende kleuren. Zo krijg je niet alleen een akoestische waarschuwing, maar ook een visuele herinnering wanneer de deurbel gaat. De installatie van de beldrukker is ook erg eenvoudig, omdat deze op batterijen werkt. Geen gedoe met draden en kabels! De maximale afstand tussen deurbel en ontvangers is maar liefst 200 meter zonder obstakels, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je het belsignaal niet zult horen, zelfs als je in een groot huis woont. Je kunt kiezen uit 8 verschillende melodieën en het volume aanpassen naar jouw eigen voorkeur. En het beste is nog dat je deze deurbel eenvoudig kunt uitbreiden met extra ontvangers, zodat je elke hoek van je huis kunt voorzien van een belsignaal.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar jouw eigen voorkeur instellen. Dankzij de ingebouwde ledverlichting is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar. Het volume van de bel is te regelen via de ontvanger.

Minpunten
  • Je moet altijd deze ontvanger in een stopcontact plaatsen, omdat hij niet op batterijen werkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set

Om te bekijken of je de Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Byron DBY-24724 Wireless Doorbell Set wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals