1. Byron DIC-21515 Draadloze Deurbel

Byron DIC-21515 Draadloze Deurbel Black Friday deal

5/5

Byron DIC-21515 Draadloze Deurbel nodig? Check snel of je deze Byron DIC-21515 Draadloze Deurbel voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Byron DIC-21515 Draadloze Deurbel.

Specificaties Byron DIC-21515 Draadloze Deurbel

Merk

Byron

Fabrikantcode

DIC-21515

Omschrijving van de Byron DIC-21515 Draadloze Deurbel

Met de Byron DIC-21515 draadloze deurbel weet je altijd precies wie er voor je deur staat. De deurbel stelt je in staat om gemakkelijk te communiceren met je bezoekers via de ontvanger. Dit zorgt ervoor dat je nooit zomaar de deur opent als je de situatie niet vertrouwt. Het draadloze systeem maakt gebruik van een betrouwbare communicatie tussen de deurbel en de drukker, waardoor je de ontvanger gemakkelijk overal in huis kunt plaatsen met behulp van de meegeleverde adapter. Met de Byron DIC-21515 heb je de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 15 verschillende melodieën. Op deze manier kun je de beltoon aanpassen aan jouw persoonlijke smaak. Daarnaast is de beldrukker uitgerust met een handige lichtsensor. Dit betekent dat de drukker in het donker oplicht, waardoor gasten niet hoeven te zoeken naar de bel. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor een stijlvolle uitstraling van je voordeur. Met de Byron DIC-21515 draadloze deurbel ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat. Het systeem biedt gemak, veiligheid en een stijlvol design. Wacht niet langer en haal deze deurbel in huis om te genieten van een geavanceerd en gebruiksvriendelijk systeem dat perfect past bij jouw behoeften.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar je eigen wensen aanpassen. De deurbel is niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar dankzij de ingebouwde led-verlichting. Met de talkback functie kun je met bezoekers praten.

Minpunten
  • Omdat de ontvanger niet op batterijen werkt, dien je deze altijd in een stopcontact te steken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Byron DIC-21515 Draadloze Deurbel

Om te bekijken of je de Byron DIC-21515 Draadloze Deurbel tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Byron DIC-21515 Draadloze Deurbel wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals