1. Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel

Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel Black Friday deal

5/5

Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel nodig? Check snel of je deze Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel.

Specificaties Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel

Merk

Byron

Fabrikantcode

DSD-28119

Omschrijving van de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel

Met de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel hoef je je nooit meer af te vragen wie er voor je deur staat. Deze innovatieve deurbel stelt je niet alleen in staat om te communiceren met je bezoekers, maar je kunt ze ook daadwerkelijk zien dankzij de ingebouwde camera. De camera neemt op in full hd-kwaliteit en je kunt de beelden live bekijken via de handige Byron app. Zelfs `s nachts hoef je niets te missen, want dankzij het infrarood zicht kun je ook in het donker heldere beelden bekijken. Wat deze video deurbel extra handig maakt, is dat je hem eenvoudig kunt aansluiten op je bestaande bedrading. Dit betekent dat je nooit meer last hebt van een lege batterij en geen gedoe meer hebt met opladen. Wil je de beelden graag opslaan? Dan kun je een micro sd-kaart toevoegen, zodat je altijd toegang hebt tot de opgenomen beelden. Houd er wel rekening mee dat de micro sd-kaart niet standaard wordt meegeleverd bij de deurbel. Een ander voordeel van deze deurbel is dat je geen abonnement hoeft af te sluiten om de app te kunnen gebruiken. Je kunt dus zonder extra maandelijkse kosten genieten van alle handige functies die de Byron DSD-28119 te bieden heeft. Met deze bedrade video deurbel ben je altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat, of je nu thuis bent of onderweg.

Pluspunten
  • Je hebt geen abonnement nodig om beelden op te slaan of alle functies te gebruiken. Sluit deze deurbel aan op je bestaande bedrading, zodat je nooit een batterij hoeft op te laden. De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 3 meter in het donker te kunnen kijken.

Minpunten
  • Voor het maximale gebruik van de deurbel is een smartphone vereist. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig; je kunt een wifi-versterker gebruiken om een sterk wifi-netwerk bij je deurbel te creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel

Om te bekijken of je de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals