1. Caliber HCG010

Caliber HCG010 Black Friday deal

5/5

Caliber HCG010 nodig? Check snel of je deze Caliber HCG010 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG010.

Specificaties Caliber HCG010

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG010

Omschrijving van de Caliber HCG010

Met de Caliber HCG010 ben je altijd zeker van een tijdige ochtendstart. Deze wekker werkt op netstroom, maar zelfs als de stroom 's nachts uitvalt, hoef je niet bang te zijn om te laat wakker te worden dankzij de ingebouwde back-up batterijfunctie. Het klassieke zoemergeluid fungeert als wekgeluid en zorgt ervoor dat je op een prettige manier uit je slaap wordt gewekt. Deze wekker biedt ook de mogelijkheid om een tweede wektijd in te stellen, ideaal voor als je partner op een andere tijd uit bed moet. Hierdoor heb je slechts één wekker nodig om aan de behoeften van jullie beiden te voldoen. De Caliber HCG010 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen met een strak en modern uiterlijk dat perfect past in elke slaapkamer. Kortom, met deze betrouwbare wekker begin je elke dag op een georganiseerde en efficiënte manier.

Pluspunten
  • Je kunt 2 wektijden instellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. Plaats de batterij in de wekker als reservefunctie, zodat de wekker ook afgaat als de stroom uitvalt.

Minpunten
  • Het is enkel mogelijk om wakker te worden met de traditionele wekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG010

Om te bekijken of je de Caliber HCG010 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG010 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals