Caliber HCG018QI-B Black Friday deal

5/5

Caliber HCG018QI-B nodig? Check snel of je deze Caliber HCG018QI-B voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG018QI-B.

Specificaties Caliber HCG018QI-B

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG018QI-B

Omschrijving van de Caliber HCG018QI-B

Met de Caliber HCG018QI-B wordt je niet alleen op tijd wakker, maar laad je ook meteen je smartphone draadloos op. Deze wekker is uitgerust met Qi-technologie, waardoor draadloos opladen mogelijk is. Mocht jouw smartphone deze technologie niet ondersteunen, dan kun je hem gewoon opladen via de usb-aansluiting. Als wekgeluid kun je kiezen voor de traditionele zoemer, die je gemakkelijk kunt snoozen door op de snooze-knop te drukken. Het alarm zal dan na 5 minuten opnieuw afgaan. Deze wekker is ook handig als jij en je partner op verschillende tijdstippen uit bed moeten. Je kunt namelijk 2 wektijden instellen. Dit is handig, want zo heb je maar één wekker nodig in de slaapkamer. Met de Caliber HCG018QI-B wordt je wakker op de manier die jij prettig vindt. Of je nu wilt ontwaken met een rustgevende zoemer of graag snoozet voordat je de dag begint, deze wekker biedt het allemaal. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je smartphone, want dankzij de Qi-technologie is draadloos opladen mogelijk. Mocht jouw smartphone deze technologie niet ondersteunen, dan kun je hem eenvoudig opladen via de usb-aansluiting. Daarnaast is de wekker voorzien van een handige functie waarmee je 2 verschillende wektijden kunt instellen. Dit is ideaal als jij en je partner op verschillende tijden uit bed.

Pluspunten
  • Je laadt je smartphone draadloos op of via de USB-aansluiting. Je stelt zelf de helderheid van het display in, zodat het licht nooit te fel is. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Hij moet Qi technologie ondersteunen om je smartphone draadloos op te laden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG018QI-B

Om te bekijken of je de Caliber HCG018QI-B tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG018QI-B wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals