1. black friday
  2. Caliber HCG018QI-W

Caliber HCG018QI-W Black Friday deal

5/5

Caliber HCG018QI-W nodig? Check snel of je deze Caliber HCG018QI-W voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG018QI-W.

Specificaties Caliber HCG018QI-W

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG018QI-W

Omschrijving van de Caliber HCG018QI-W

Met de Caliber HCG018QI-W wordt niet alleen je ochtendroutine verbeterd, maar ook je smartphone opgeladen zonder gedoe met kabels. Deze wekker maakt gebruik van de geavanceerde Qi-technologie, waardoor je jouw telefoon draadloos kunt opladen. En als je smartphone deze technologie niet ondersteunt, kun je hem eenvoudig opladen via de USB-aansluiting. Als wekgeluid kun je genieten van het traditionele zoemergeluid, dat je gemakkelijk kunt snoozen door op de snooze-knop te drukken. Na 5 minuten zal het alarm opnieuw afgaan. Deze wekker is ook ideaal als jij en je partner verschillende wektijden hebben. Je kunt namelijk 2 wektijden instellen, zodat je maar één wekker nodig hebt in de slaapkamer. Daarnaast is de Caliber HCG018QI-W ook een prachtige toevoeging aan je slaapkamerinterieur. Met zijn moderne en strakke design past hij perfect in elke kamer. Het grote display zorgt ervoor dat je altijd duidelijk de tijd kunt aflezen, zelfs in het donker. Kortom, deze wekker is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en handig in gebruik.

Pluspunten
  • Je kan je smartphone draadloos opladen of via de usb-aansluiting. Je kan de helderheid van het display zelf aanpassen, zodat het licht nooit te fel is. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Als je je smartphone draadloos wilt opladen, moet hij de Qi-technologie ondersteunen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG018QI-W

Om te bekijken of je de Caliber HCG018QI-W tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG018QI-W wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.