1. black friday
  2. Caliber HCG019QI-BA

Caliber HCG019QI-BA Black Friday deal

5/5

Caliber HCG019QI-BA nodig? Check snel of je deze Caliber HCG019QI-BA voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG019QI-BA.

Specificaties Caliber HCG019QI-BA

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG019QI-BA

Omschrijving van de Caliber HCG019QI-BA

De Caliber HCG019QI-BA is een veelzijdig apparaat dat kan dienen als wekker, telefoonoplader en nachtlampje. Je legt eenvoudigweg je telefoon op de wekker en de batterij wordt draadloos opgeladen. Hierdoor word je altijd wakker met een volledig opgeladen telefoon. Mocht jouw telefoon de Qi-technologie niet ondersteunen, dan kun je deze nog steeds opladen via de USB-aansluiting. Het display van de wekker dimt automatisch 's nachts, zodat je geen last hebt van fel licht tijdens het slapen, maar je kunt nog steeds de tijd zien. Bovendien beschikt de wekker over een nachtlampje waarvan je eenvoudig de lichtkleur kunt aanpassen. De Caliber HCG019QI-BA biedt ook de mogelijkheid om twee verschillende wektijden in te stellen, ideaal voor jou en je partner. Hierdoor hebben jullie maar één wekker nodig. Het is echter belangrijk om op te merken dat je jouw smartphone alleen draadloos kunt opladen als deze de Qi-technologie ondersteunt. Met deze multifunctionele wekker haal je niet alleen een praktisch en handig apparaat in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer.

Pluspunten
  • Je laadt je smartphone draadloos op of via de usb-aansluiting. Je kunt deze wekker ook als nachtlampje gebruiken, waarbij je zelf de kleur van het licht kiest. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Het is mogelijk om het scherm te dimmen, maar het licht springt automatisch weer aan om 7 uur 's ochtends. Je kunt alleen wakker worden met de traditionele wekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG019QI-BA

Om te bekijken of je de Caliber HCG019QI-BA tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG019QI-BA wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.