1. Caliber HCG019QI-PB

Caliber HCG019QI-PB Black Friday deal

5/5

Caliber HCG019QI-PB nodig? Check snel of je deze Caliber HCG019QI-PB voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG019QI-PB.

Specificaties Caliber HCG019QI-PB

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG019QI-PB

Omschrijving van de Caliber HCG019QI-PB

Met de Caliber HCG019QI-PB haal je niet zomaar een wekker in huis, maar ook een handige oplader voor je telefoon en een sfeervol nachtlampje. Je legt eenvoudigweg je telefoon op de wekker en de accu wordt draadloos opgeladen. Zo word je altijd wakker met een volledig opgeladen telefoon. En als jouw telefoon geen Qi-technologie ondersteunt, kun je hem nog steeds opladen via de handige usb-aansluiting. Het display van de wekker heeft een dimfunctie, zodat je 's nachts niet wordt verblind door fel licht. Je kunt echter nog steeds gemakkelijk de tijd aflezen. Daarnaast beschikt de wekker over een nachtlampje, waarvan je zelf de lichtkleur kunt aanpassen. Zo creëer je de perfecte sfeer in je slaapkamer. En voor extra gemak kun je twee verschillende wektijden instellen, zodat zowel jij als je partner op tijd gewekt worden. Met deze wekker heb je dus eigenlijk maar één wekker nodig voor jullie beiden. Let wel op: je kunt je smartphone alleen draadloos opladen als deze Qi-technologie ondersteunt. De Caliber HCG019QI-PB is niet zomaar een wekker. Het is een multifunctioneel apparaat dat perfect past in elke moderne slaapkamer. Met zijn draadloze oplaadfunctie en handige usb-aansluiting kun je altijd rekenen op een volledig opgeladen telefoon. En dankzij de dimfunctie en het aanpasbare nachtlampje kun je.

Pluspunten
  • Je kunt je smartphone draadloos of via de USB-aansluiting opladen. Je kunt deze wekker ook als nachtlampje gebruiken, waarbij je zelf de kleur van het licht kunt kiezen. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Het is mogelijk om het scherm te dimmen, maar het licht springt automatisch om 7 uur 's ochtends weer aan. Het is alleen mogelijk om wakker te worden met de traditionele wekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG019QI-PB

Om te bekijken of je de Caliber HCG019QI-PB tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG019QI-PB wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals