Caliber HCG019QI-SG Black Friday deal

5/5

Caliber HCG019QI-SG nodig? Check snel of je deze Caliber HCG019QI-SG voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG019QI-SG.

Specificaties Caliber HCG019QI-SG

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG019QI-SG

Omschrijving van de Caliber HCG019QI-SG

Met de Caliber HCG019QI-SG haal je niet alleen een wekker in huis, maar ook een handige oplader voor je telefoon en een sfeervol nachtlampje. Leg simpelweg je telefoon op de wekker en de accu wordt draadloos opgeladen, zodat je altijd ontwaakt met een volledig opgeladen telefoon. Mocht jouw telefoon geen Qi technologie ondersteunen, dan kun je deze nog steeds opladen via de usb-aansluiting. Het display van de wekker is voorzien van een handige dimfunctie, zodat je 's nachts geen last hebt van fel licht. Je kunt echter nog steeds eenvoudig zien hoe laat het is. Daarnaast beschikt de wekker ook over een nachtlampje, waarvan je gemakkelijk de lichtkleur kunt aanpassen naar jouw voorkeur. Voor extra gebruiksgemak kun je 2 verschillende wektijden instellen, zodat zowel jij als je partner maar één wekker nodig hebben. Let op: het draadloos opladen van jouw smartphone is alleen mogelijk als deze de Qi technologie ondersteunt. Met de veelzijdige Caliber HCG019QI-SG haal je niet alleen een wekker in huis, maar ook een handige oplader en een sfeervol nachtlampje. Zo kun je optimaal genieten van een goed opgeladen telefoon bij het ontwaken, zonder gedoe met kabels. Daarnaast biedt de dimfunctie van het display een rustgevende slaapomgeving, zonder dat je de tijd uit het oog verliest. Het aanpasbare nachtlampje.

Pluspunten
  • Je kunt je smartphone draadloos of via de usb-aansluiting opladen. Je kunt deze wekker ook als nachtlampje gebruiken, waarbij je zelf de kleur van het licht kunt kiezen. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Het is mogelijk om het scherm te dimmen, maar het licht springt automatisch weer aan om 7 uur 's ochtends. Het is alleen mogelijk om wakker te worden met de traditionele wekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG019QI-SG

Om te bekijken of je de Caliber HCG019QI-SG tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG019QI-SG wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals