Caliber HCG019QI-W Black Friday deal

5/5

Caliber HCG019QI-W nodig? Check snel of je deze Caliber HCG019QI-W voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG019QI-W.

Specificaties Caliber HCG019QI-W

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG019QI-W

Omschrijving van de Caliber HCG019QI-W

De Caliber HCG019QI-W is een multifunctioneel apparaat dat op drie verschillende manieren kan worden gebruikt. Allereerst is het een handige wekker met een traditionele zoemer als wekgeluid. Met de snooze knop kun je het geluid eenvoudig met 5 minuten uitstellen. Daarnaast functioneert de HCG019QI-W ook als nachtlampje, waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren licht. Of je nu wilt lezen met het rustgevende gele licht of een gezellige sfeer wilt creëren met het paarse licht, de keuze is aan jou. Maar dat is nog niet alles! Deze veelzijdige wekker heeft ook een oplaadfunctie voor jouw smartphone. Plaats eenvoudigweg je telefoon op de wekker en hij wordt draadloos opgeladen, mits je smartphone de Qi technologie ondersteunt. Geen zorgen als je telefoon deze technologie niet ondersteunt, je kunt hem nog steeds opladen via een USB-kabel. Dit betekent dat je niet langer meerdere apparaten nodig hebt om je telefoon op te laden, een wekker te gebruiken en een nachtlampje te hebben. De Caliber HCG019QI-W is de perfecte combinatie van functionaliteit en gemak, waardoor je tijd en ruimte bespaart in je slaapkamer.

Pluspunten
  • Je kunt je smartphone draadloos opladen of via de usb-aansluiting. Je kunt deze wekker ook gebruiken als nachtlampje, waarbij je zelf de kleur van het licht kiest. Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Het is mogelijk om het nachtlampje te dimmen, maar het licht gaat om 6 uur 's ochtends automatisch weer aan. Om je smartphone draadloos op te laden, moet deze de Qi-technologie ondersteunen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG019QI-W

Om te bekijken of je de Caliber HCG019QI-W tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG019QI-W wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals