Caliber HCG019QI-WA Black Friday deal

5/5

Caliber HCG019QI-WA nodig? Check snel of je deze Caliber HCG019QI-WA voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG019QI-WA.

Specificaties Caliber HCG019QI-WA

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG019QI-WA

Omschrijving van de Caliber HCG019QI-WA

De Caliber HCG019QI-WA is een multifunctioneel apparaat dat dienst doet als wekker, telefoonoplader en nachtlampje. Plaats eenvoudigweg je telefoon op de wekker en de batterij wordt draadloos opgeladen, zodat je altijd wakker wordt met een volledig opgeladen telefoon. Als jouw telefoon geen Qi-technologie ondersteunt, kun je deze nog steeds opladen via de USB-aansluiting. Het display van de wekker wordt 's nachts gedimd, waardoor je geen last hebt van fel licht tijdens het slapen, maar nog steeds kunt zien hoe laat het is. Bovendien kun je de lichtkleur van het nachtlampje eenvoudig aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Deze wekker biedt ook de mogelijkheid om twee verschillende wektijden in te stellen, zodat zowel jij als je partner gebruik kunnen maken van dezelfde wekker. Dit is uiterst handig, omdat jullie maar één wekker nodig hebben. Het is echter belangrijk op te merken dat je jouw smartphone alleen draadloos kunt opladen als deze de Qi-technologie ondersteunt. Met de Caliber HCG019QI-WA geniet je van het gemak van een wekker, telefoonoplader en nachtlampje in één apparaat, waardoor je slaapkamer opgeruimd en georganiseerd blijft.

Pluspunten
  • Je laadt je smartphone op draadloze wijze of via de usb-aansluiting. Je gebruikt deze wekker tevens als nachtlampje, waarbij je zelf de kleur van het licht kunt kiezen. Het is mogelijk om twee wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Het is mogelijk om het scherm te dimmen, maar het licht zal automatisch weer aan gaan om 7 uur 's ochtends. Het is alleen mogelijk om wakker te worden met de traditionele zoemer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG019QI-WA

Om te bekijken of je de Caliber HCG019QI-WA tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG019QI-WA wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals