Caliber HCG021 Black Friday deal

5/5

Caliber HCG021 nodig? Check snel of je deze Caliber HCG021 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG021.

Specificaties Caliber HCG021

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG021

Omschrijving van de Caliber HCG021

Met de Caliber HCG021 wekker kun je niet alleen je eigen wektijd instellen, maar ook die van je partner. Deze wekker biedt namelijk de mogelijkheid om 2 verschillende wektijden in te stellen. Hij maakt je wakker met een traditionele zoemer, zodat je elke ochtend energiek aan je dag kunt beginnen. Als je nog even wilt blijven liggen, kun je gebruik maken van de handige snooze functie. Wat deze wekker echt bijzonder maakt, is de usb aansluiting aan de zijkant van het apparaat. Hiermee kun je eenvoudig je smartphone opladen, zodat je altijd met een volle batterij de deur uit kunt gaan. Daarnaast beschikt de wekker over een slimme sensor die automatisch de helderheid van het scherm aanpast. Zo wordt het scherm bijvoorbeeld gedimd als het donker is, waardoor je niet verblind wordt door fel licht in de nacht. Je hebt ook de mogelijkheid om de helderheid handmatig aan te passen, zodat je altijd de perfecte instellingen hebt voor jouw slaapkamer. Bovendien wordt deze wekker geleverd met een handige back-up batterij, zodat hij ook afgaat als 's nachts onverwachts de stroom uitvalt. Met de Caliber HCG021 ben je verzekerd van een betrouwbare en veelzijdige wekker die perfect aansluit bij jouw behoeften en die van je partner.

Pluspunten
  • Je stelt 2 wektijden in, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. De wekker heeft een usb-ingang waarmee je je telefoon oplaadt. Dankzij de ingebouwde sensor past de helderheid van het display zich automatisch aan de omgeving aan.

Minpunten
  • Je wordt alleen wakker met een traditionele zoemer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG021

Om te bekijken of je de Caliber HCG021 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG021 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals