1. Caliber HCG022

Caliber HCG022 Black Friday deal

5/5

Caliber HCG022 nodig? Check snel of je deze Caliber HCG022 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG022.

Specificaties Caliber HCG022

Merk

Caliber

Fabrikantcode

Caliber HCG022

Omschrijving van de Caliber HCG022

Met de Caliber HCG022 kun je niet alleen een wektijd instellen voor jezelf, maar ook voor je partner. Deze wekker stelt je namelijk in staat om 2 verschillende wektijden in te stellen. Je wordt gewekt met een traditionele zoemer, maar als je nog even wilt blijven liggen, kun je gebruik maken van de snooze functie. Bovendien is er aan de zijkant van het apparaat een usb aansluiting aanwezig, waarmee je eenvoudig je smartphone kunt opladen. Deze wekker is uitgerust met een sensor die automatisch de helderheid van het scherm aanpast. Dit betekent dat het scherm bijvoorbeeld minder fel wordt als het donker is. Daarnaast kun je ook handmatig de helderheid aanpassen naar jouw voorkeur. Om ervoor te zorgen dat je wekker ook afgaat in geval van een stroomstoring 's nachts, wordt er een back-up batterij meegeleverd. Met de Caliber HCG022 haal je niet alleen een praktische wekker in huis, maar ook een handige oplaadoplossing voor je smartphone. Geniet van een rustige en comfortabele start van je dag, terwijl je partner ook op tijd gewekt wordt. Met de automatische helderheidsaanpassing en de back-up batterij ben je altijd verzekerd van een betrouwbare wekker, zelfs bij stroomuitval.

Pluspunten
  • Je stelt 2 wektijden in, bijvoorbeeld één voor jou en één voor jouw partner. De wekker heeft een USB-ingang waarmee je jouw telefoon oplaadt. Dankzij de ingebouwde sensor past de helderheid van het display zich automatisch aan de omgeving aan.

Minpunten
  • Je wordt alleen wakker met een traditionele wekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG022

Om te bekijken of je de Caliber HCG022 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG022 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals