1. Caliber HCG023

Caliber HCG023 Black Friday deal

5/5

Caliber HCG023 nodig? Check snel of je deze Caliber HCG023 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG023.

Specificaties Caliber HCG023

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG023

Omschrijving van de Caliber HCG023

Met de Caliber HCG023 heb je niet alleen een wekker, maar ook een handige temperatuur- en luchtvochtigheidsmeter in één. Zo creëer je de ideale omgeving voor een goede nachtrust. Bovendien word je elke ochtend wakker met jouw favoriete radiozender, dankzij de mogelijkheid om tot wel 10 verschillende voorkeurzenders in te stellen. Zo geniet je altijd van de muziek of het nieuws dat jij leuk vindt. Deze wekker is niet alleen geschikt voor jou, maar ook voor je partner. Je kunt namelijk aparte wektijden instellen, zodat jullie allebei op tijd gewekt worden. En als je nog even wilt blijven liggen, kun je de wekker eenvoudig uitschakelen met de snooze functie. Daarnaast kun je de helderheid van het display aanpassen met 3 verschillende standen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lagere helderheid wanneer het donker is, zodat je niet onnodig wordt verblind. Met de Caliber HCG023 haal je niet alleen een praktische wekker in huis, maar ook een handige temperatuur- en luchtvochtigheidsmeter. Zo creëer je de perfecte omgeving voor een goede nachtrust en kun je elke ochtend wakker worden met jouw favoriete radiozender. Daarnaast biedt deze wekker ook de mogelijkheid om aparte wektijden in te stellen voor jou en je partner, en kun je de helderheid van het display aanpassen aan jouw voorkeur. Kortom, met de Caliber HCG023 haal je een veelzijdige en.

Pluspunten
  • De alarmklok meet de temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer. Dankzij de FM-tuner word je wakker met je favoriete radiostation. Je programmeert 2 alarms, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Je speelt geen eigen muziek af via bluetooth op de wekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG023

Om te bekijken of je de Caliber HCG023 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG023 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals