1. Caliber HCG201

Caliber HCG201 Black Friday deal

5/5

Caliber HCG201 nodig? Check snel of je deze Caliber HCG201 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Caliber HCG201.

Specificaties Caliber HCG201

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HCG201

Omschrijving van de Caliber HCG201

Word wakker met jouw favoriete radiozender dankzij de Caliber HCG201. Met deze wekker kun je tot wel 10 verschillende voorkeurzenders instellen, zodat je gemakkelijk kunt kiezen welke zender je het leukst vindt. Bovendien projecteert de wekker de tijd op de muur of het plafond, waardoor je vanuit elke hoek kunt zien hoe laat het is. Met de Caliber HCG201 kun je ook twee verschillende wektijden instellen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een aparte wekker kunt instellen voor jou en je partner, zodat jullie allebei op tijd wakker worden. En als je graag in slaap valt met muziek, dan is deze wekker perfect voor jou. Dankzij de handige slaaptimer gaat de muziek vanzelf uit na de ingestelde tijd. Een ander handig kenmerk van de Caliber HCG201 is dat je zelf de helderheid van het display kunt aanpassen. Als het donker is, kun je de helderheid bijvoorbeeld lager zetten, zodat het display niet te fel is. Zo kun je rustig in slaap vallen zonder last te hebben van te veel licht. Kortom, met de Caliber HCG201 wordt wakker worden een stuk aangenamer en kun je genieten van jouw favoriete radiozender en geprojecteerde tijd.

Pluspunten
  • - Met behulp van de FM-tuner word je wakker met jouw favoriete radiostation. - Vanuit elke hoek van de kamer kun je zien hoe laat het is, aangezien deze wekker de tijd projecteert op de muur of het plafond. - Je kunt 2 wektijden instellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.

Minpunten
  • Je speelt geen muziek van jezelf af via bluetooth op de wekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Caliber HCG201

Om te bekijken of je de Caliber HCG201 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Caliber HCG201 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals