1. black friday
  2. Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling

Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling Black Friday deal

5/5

Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling nodig? Check snel of je deze Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling.

Specificaties Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-604B Smart

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling

Met de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling kun je zelfs als je niet thuis bent de luchtvochtigheid in je huis regelen via je smartphone. Door de luchtbevochtiger te verbinden met de bijbehorende app, kun je op afstand de luchtvochtigheid meten en aanpassen. Deze slimme bevochtiger schakelt automatisch in wanneer de luchtvochtigheid daalt, waardoor je altijd kunt genieten van een optimaal binnenklimaat. Wat deze luchtbevochtiger uniek maakt, is de ingebouwde uv-c lamp. Deze lamp zorgt ervoor dat bacteriën en virussen in het water worden vernietigd, waardoor je niet alleen de lucht bevochtigt, maar ook reinigt. Daarnaast is de CA-604B voorzien van een ionisator, die stofdeeltjes en andere ongewenste stoffen naar de grond laat zakken. Hierdoor wordt de lucht niet alleen vochtiger, maar ook schoner en gezonder. Met een waterreservoir van 3,8 liter hoef je je geen zorgen te maken dat je vaak water moet bijvullen. Het reservoir is eenvoudig bij te vullen via de bovenkant van het apparaat, waardoor je altijd snel en gemakkelijk kunt genieten van een optimale luchtvochtigheid in je huis. De Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een intelligente luchtbevochtiger die zowel de luchtvochtigheid verhoogt als de lucht reinigt.

Pluspunten
  • Met de app kun je de luchtbevochtiger op afstand bedienen, zelfs als je niet thuis bent. Als de luchtvochtigheid daalt, gaat de bevochtiger automatisch aan dankzij de ingebouwde hygrostaat. Met de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je ook direct de lucht.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk niet prettig vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling

Om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.