1. black friday
  2. Clean Air Optima CA-703

Clean Air Optima CA-703 Black Friday deal

5/5

Clean Air Optima CA-703 nodig? Check snel of je deze Clean Air Optima CA-703 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Clean Air Optima CA-703.

Specificaties Clean Air Optima CA-703

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-703

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-703

Met de Clean Air Optima CA-703 verbeter je zowel de luchtvochtigheid als de luchtkwaliteit in jouw omgeving. Deze innovatieve luchtontvochtiger is uitgerust met een krachtige ionisator en een effectieve uv C-lamp. De ionisator heeft het fantastische vermogen om stofdeeltjes te verzwaren, waardoor ze op natuurlijke wijze naar de grond vallen. Dit betekent dat je alleen maar de stofzuiger hoeft te pakken om ze op te ruimen. Maar dat is nog niet alles! Dankzij het uv-c licht worden micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels effectief bestreden, waardoor ze zich niet kunnen verspreiden in de ruimte. Dit is vooral een zegen voor mensen die last hebben van allergieën, omdat ze hierdoor minder hinder zullen ondervinden. Naast zijn krachtige luchtzuiverende eigenschappen heeft de Clean Air Optima CA-703 ook een stijlvol en modern ontwerp. Hij past perfect in elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Bovendien is deze luchtontvochtiger uitgerust met handige functies zoals een timer en een automatische uitschakeling. Je kunt dus met een gerust hart genieten van de schone en gezonde lucht, terwijl het apparaat zorgt voor een optimale luchtvochtigheid en een frisse omgeving. Met de Clean Air Optima CA-703 ben je verzekerd van een adembenemend binnenklimaat waarin je je optimaal kunt ontspannen en genieten.

Pluspunten
  • Door het uv-c licht en de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtkwaliteit, maar ontvochtig je tevens de lucht direct. Met de bijgevoegde condensafvoerslang voer je het water voortdurend af. Dankzij het compacte formaat van deze luchtontvochtiger kun je hem eenvoudig in elke ruimte plaatsen.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je de condensafvoerslang altijd naar een afvoerput leiden die lager gelegen is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Clean Air Optima CA-703

Om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-703 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Clean Air Optima CA-703 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.