1. Clean Air Optima CA-704

Clean Air Optima CA-704 Black Friday deal

5/5

Clean Air Optima CA-704 nodig? Check snel of je deze Clean Air Optima CA-704 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Clean Air Optima CA-704.

Specificaties Clean Air Optima CA-704

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-704

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-704

Met de Clean Air Optima CA-704 kun je direct genieten van een verbeterde luchtkwaliteit. Deze unieke luchtontvochtiger en luchtreiniger combineert maar liefst 4 geavanceerde filtertechnologieën om ervoor te zorgen dat je altijd kunt ademen in schone en frisse lucht. Met een voorfilter, koolstoffilter, ionisator en uv-c lamp wordt elke hoek van de kamer gereinigd en gezuiverd. Het koolstoffilter is speciaal ontworpen om onaangename geurtjes effectief tegen te gaan, terwijl de ionisator ervoor zorgt dat stofdeeltjes in de lucht worden verzwaard en naar de grond vallen. Zo blijft je omgeving vrij van zwevende stofdeeltjes. Bovendien maakt het ingebouwde uv-c licht korte metten met bacteriën, schimmels en virussen, waardoor ze geen kans krijgen om zich te vermenigvuldigen. Om je altijd bewust te zijn van de luchtvochtigheid, beschikt deze luchtontvochtiger over een handige hygrostaat en een kleurrijke lichtring. Het licht geeft op een eenvoudige manier aan of de luchtvochtigheid optimaal is: rood licht betekent dat de lucht te vochtig is, groen betekent dat alles in balans is en geel geeft aan dat de lucht te droog is. Op deze manier kun je altijd de perfecte luchtkwaliteit in huis creëren en genieten van een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Pluspunten
  • Dankzij de koolstoffilter, het uv-C licht en de ionisatiefunctie zorg je niet alleen voor luchtontvochtiging, maar verbeter je ook de kwaliteit van de lucht. De luchtontvochtiger is eenvoudig te verplaatsen omdat hij op wieltjes staat. Bij de luchtontvochtiger ontvang je een condensafvoerslang om het water continu af te voeren.

Minpunten
  • To drain the water, you should always lead the condensate drain hose to a lower drain pit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Clean Air Optima CA-704

Om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-704 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Clean Air Optima CA-704 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals