1. Clean Air Optima CA-707

Clean Air Optima CA-707 Black Friday deal

5/5

Clean Air Optima CA-707 nodig? Check snel of je deze Clean Air Optima CA-707 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Clean Air Optima CA-707.

Specificaties Clean Air Optima CA-707

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-707

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-707

Met de Clean Air Optima CA-707 zorg je direct voor een verbetering van de luchtkwaliteit. Deze unieke luchtontvochtiger en luchtreiniger in één maakt gebruik van maar liefst 4 geavanceerde filtertechnologieën om de lucht om je heen optimaal te zuiveren. De voorfilter vangt grote stofdeeltjes en haren op, terwijl het koolstoffilter onaangename geuren effectief neutraliseert. Daarnaast zorgt de ingebouwde ionisator ervoor dat zwevende stofdeeltjes verzwaren en op de grond vallen, waardoor je geniet van een merkbaar schonere lucht. Wat deze luchtontvochtiger echt bijzonder maakt, is de toevoeging van een uv-c lamp. Deze lamp straalt een krachtig ultraviolet licht uit dat bacteriën, schimmels en virussen actief bestrijdt. Zo krijgen schadelijke micro-organismen geen kans om zich te verspreiden en blijft jouw omgeving schoon en gezond. Daarnaast beschikt de Clean Air Optima CA-707 over een handige hygrostaat en een gekleurde lichtring, waarmee je direct de huidige luchtvochtigheid kunt aflezen. Rood licht geeft aan dat de lucht te vochtig is, groen betekent dat de luchtvochtigheid optimaal is en geel duidt op te droge lucht. Zo houd je altijd de controle over de ideale luchtvochtigheid in jouw ruimte.

Pluspunten
  • Dankzij het koolstoffilter, het uv-c-licht en de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtkwaliteit, maar ontvochtig je ook de lucht direct. Je kunt de luchtontvochtiger eenvoudig verplaatsen omdat hij op wieltjes staat. Dankzij de bijgeleverde condensafvoerslang voer je het water continu af.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je altijd de condensafvoerslang naar een lager gelegen afvoerput leiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Clean Air Optima CA-707

Om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-707 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Clean Air Optima CA-707 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals