1. black friday
  2. Clean Air Optima CA-807

Clean Air Optima CA-807 Black Friday deal

5/5

Clean Air Optima CA-807 nodig? Check snel of je deze Clean Air Optima CA-807 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Clean Air Optima CA-807.

Specificaties Clean Air Optima CA-807

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-807

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-807

Met de Clean Air Optima CA-807 heb je altijd inzicht in de luchtvochtigheid in jouw huis. Deze luchtbevochtiger met reinigingsfunctie toont de luchtvochtigheid op het display, zodat je precies weet hoe goed of slecht de luchtkwaliteit is. Het display maakt gebruik van 3 kleuren: oranje voor te droge lucht, blauw voor een optimale luchtvochtigheid en wit voor te vochtige lucht. Dankzij de roterende schijven in het waterreservoir blijven stof en pollen achter in het water. Bovendien helpt de bevochtiger bij het verminderen van onaangename geurtjes, zoals sigarettenrook. Dit is handig, want zo verbeter je direct de kwaliteit van de lucht in jouw huis. Met een waterreservoir van maar liefst 5 liter kan deze luchtbevochtiger de lucht in een ruimte tot wel 70 vierkante meter bevochtigen. Houd er rekening mee dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op het gewenste niveau te krijgen. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. De Clean Air Optima CA-807 is niet alleen een luchtbevochtiger, maar ook een luchtreiniger. Met zijn geavanceerde technologie kan hij de lucht in jouw huis zuiveren van schadelijke stoffen, zoals stofdeeltjes, allergenen en bacteriën. Dit zorgt voor een gezondere leefomgeving voor jou en je gezin. Daarnaast beschikt deze luchtbevochtiger.

Pluspunten
  • Dit toestel bevat een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Met deze luchtbevochtiger verbeter je onmiddellijk de kwaliteit van de lucht, aangezien stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Het waterreservoir is verwijderbaar en kan gemakkelijk onder de kraan bijgevuld worden.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Clean Air Optima CA-807

Om te bekijken of je de Clean Air Optima CA-807 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Clean Air Optima CA-807 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.