1. black friday
  2. De'Longhi DD230P

De'Longhi DD230P Black Friday deal

5/5

De'Longhi DD230P nodig? Check snel of je deze De'Longhi DD230P voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de De'Longhi DD230P.

Specificaties De'Longhi DD230P

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

148530201

Omschrijving van de De'Longhi DD230P

De De'Longhi DD230P is een krachtige condensatie ontvochtiger die vocht onttrekt uit ruimtes tot wel 60 vierkante meter. Met een waterreservoir van 7 liter kan dit apparaat grote hoeveelheden vocht opvangen. Bovendien is het mogelijk om het vocht direct af te voeren via de meegeleverde afvoerslang, waardoor het legen van het reservoir niet meer nodig is. Deze ontvochtiger beschikt over een handige ingebouwde hygrostaat die de luchtvochtigheid nauwlettend in de gaten houdt. Wanneer de luchtvochtigheid te hoog of te laag is, past de ontvochtiger automatisch zijn instellingen aan. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over een oncomfortabel klimaat in jouw ruimte. Daarnaast heeft dit apparaat ook een ionisatiefunctie. Deze functie zorgt ervoor dat stofdeeltjes in de lucht verzwaard worden, waardoor ze op de grond vallen en gemakkelijk opgezogen kunnen worden met een stofzuiger. Dit is vooral ideaal voor mensen die last hebben van allergieën, omdat het helpt om allergenen uit de lucht te verwijderen. Met de De'Longhi DD230P haal je niet alleen een krachtige ontvochtiger in huis, maar ook een apparaat dat zorgt voor een gezondere en comfortabelere leefomgeving. Met zijn handige functies en groot waterreservoir is deze ontvochtiger perfect geschikt voor het ontvochtigen van middelgrote tot grote ruimtes. Investeer vandaag nog in.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 7 liter hoef je het waterreservoir minder vaak te legen dan bij andere luchtontvochtigers. Je kunt het water continu afvoeren met de bijgeleverde condensafvoerslang. Dankzij de ionisatiefunctie ontvochtig je niet alleen de lucht, maar verbeter je ook de kwaliteit van de lucht.

Minpunten
  • Als het waterreservoir vol is, zal je geen signaal ontvangen, waardoor je niet weet dat je luchtontvochtiger uit staat. Deze luchtontvochtiger werkt luider dan de andere ontvochtigers in dezelfde prijsklasse, met een geluidsniveau van 53 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de De'Longhi DD230P

Om te bekijken of je de De'Longhi DD230P tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de De'Longhi DD230P wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.