1. De'Longhi DDSX220WFA

De'Longhi DDSX220WFA Black Friday deal

5/5

De'Longhi DDSX220WFA nodig? Check snel of je deze De'Longhi DDSX220WFA voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de De'Longhi DDSX220WFA.

Specificaties De'Longhi DDSX220WFA

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

148520207

Omschrijving van de De'Longhi DDSX220WFA

Met de De'Longhi DDSX220WFA heb je volledige controle over de instellingen van je luchtontvochtiger, waar je ook bent. Deze innovatieve ontvochtiger maakt namelijk gebruik van de handige AriaDry De'Longhi app. Hiermee kun je eenvoudig de luchtvochtigheid aanpassen en tegelijkertijd de kwaliteit van de lucht verbeteren. De DDSX220WFA is uitgerust met een geavanceerd EPA 12 filter, dat effectief stofdeeltjes en bacteriën uit de lucht filtert. Met maar liefst 9 verschillende standen kun je de luchtvochtigheid instellen tussen 30% en 70%, precies naar jouw wensen. Heb je haast en wil je je was snel drogen? Geen probleem! Deze ontvochtiger heeft een speciaal droogprogramma voor de was, zodat je kledingstukken in een mum van tijd droog zijn. En als je graag energie wilt besparen, kun je eenvoudig een timer instellen, zodat de DDSX220WFA automatisch uitschakelt wanneer je dat wilt. Deze krachtige ontvochtiger is geschikt voor ruimtes tot maar liefst 90 vierkante meter. Of je nu de luchtvochtigheid in je woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt reguleren, de DDSX220WFA staat voor je klaar. Geniet van een gezondere en comfortabelere leefomgeving met deze De'Longhi luchtontvochtiger.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijk de luchtontvochtiger bedienen op afstand met behulp van de handige AriaDry De'Longhi app. Je wasgoed droogt extra snel dankzij het droogprogramma. Met de meegeleverde condensafvoerslang kun je het water continu afvoeren.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je altijd de condensafvoerslang naar een afvoerput leiden die lager is gelegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de De'Longhi DDSX220WFA

Om te bekijken of je de De'Longhi DDSX220WFA tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de De'Longhi DDSX220WFA wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals