1. black friday
  2. De'Longhi DEX 210

De'Longhi DEX 210 Black Friday deal

5/5

De'Longhi DEX 210 nodig? Check snel of je deze De'Longhi DEX 210 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de De'Longhi DEX 210.

Specificaties De'Longhi DEX 210

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

148510201

Omschrijving van de De'Longhi DEX 210

Met de De'Longhi DEX210 kun je vocht uit een ruimte van maximaal 50 kubieke meter verwijderen. Deze luchtontvochtiger is geschikt voor zowel verwarmde als onverwarmde ruimtes, waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen in bijvoorbeeld de garage of kelder. Bovendien is deze ontvochtiger spatwaterdicht, waardoor je hem zonder zorgen in de badkamer kunt gebruiken. Dankzij het speciale wasdroogprogramma drogen je handdoeken en wasgoed ook nog eens sneller. De DEX210 heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,1 liter, dat je eenvoudig kunt verwijderen. Zodra het reservoir vol is, schakelt de luchtontvochtiger automatisch uit. Wil je liever dat het water direct wordt afgevoerd via een condensafvoerslang? Dat is ook mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de afvoerslang naar een lager gelegen punt te leiden, aangezien de DEX210 geen pomp heeft. Op deze manier kun je het vocht efficiënt en moeiteloos uit de ruimte verwijderen. Met de De'Longhi DEX210 haal je een betrouwbare en praktische luchtontvochtiger in huis. Of je hem nu in een verwarmde ruimte zoals de woonkamer gebruikt of in een onverwarmde ruimte zoals de garage, deze ontvochtiger zorgt ervoor dat het vochtgehalte op peil blijft. Daarnaast is hij ook nog eens geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Met het.

Pluspunten
  • Je wasgoed droogt extra snel dankzij het droogprogramma. Met behulp van de hygrostaat blijft de luchtvochtigheid altijd op het niveau dat jij hebt ingesteld. Je kunt deze luchtontvochtiger zonder zorgen in je kelder, caravan of zomerhuisje plaatsen, omdat hij ook bij lage temperaturen werkt.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je altijd de condensafvoerslang naar een lager gelegen afvoerput leiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de De'Longhi DEX 210

Om te bekijken of je de De'Longhi DEX 210 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de De'Longhi DEX 210 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.