1. black friday
  2. De'Longhi DEXD214F

De'Longhi DEXD214F Black Friday deal

5/5

De'Longhi DEXD214F nodig? Check snel of je deze De'Longhi DEXD214F voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de De'Longhi DEXD214F.

Specificaties De'Longhi DEXD214F

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

148514251

Omschrijving van de De'Longhi DEXD214F

Met de De'Longhi DEXD214F kun je ruimtes tot 26 vierkante meter ontvochtigen. Je hebt de keuze uit 7 standen, waarbij je de luchtvochtigheid kunt instellen tussen de 30% en 70%. Op het handige scherm kun je direct zien wat de luchtvochtigheid in huis is. Dankzij de ingebouwde hygrometer stopt de ontvochtiger automatisch met werken zodra de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. Wil je dat de ontvochtiger slechts voor een paar uur aanstaat? Dan kun je eenvoudig een timer instellen, zodat hij automatisch uitschakelt. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld 's nachts een aangename luchtvochtigheid wilt behouden. Daarnaast heeft de DEXD214F ook een handige wasdroogfunctie, waardoor je net gewassen kleding sneller droogt. Deze luchtontvochtiger is geschikt voor zowel verwarmde als onverwarmde ruimtes, waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen in de garage of kelder. Het model wordt echter geleverd zonder wielen, antiallergeenfilter, stoffilter of zilverionen-luchtfilter. Desondanks biedt de De'Longhi DEXD214F een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing om de luchtvochtigheid in huis te reguleren en een comfortabel binnenklimaat te creëren.

Pluspunten
  • Jouw wasgoed droogt extra snel dankzij het droogprogramma. Je blijft altijd op de hoogte van de luchtvochtigheid in huis dankzij de ingebouwde hygrometer. Met de meegeleverde condensafvoerslang voer je het water continu af.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van de waterafvoer, moet je zelf een condensafvoerslang aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de De'Longhi DEXD214F

Om te bekijken of je de De'Longhi DEXD214F tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de De'Longhi DEXD214F wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.