1. black friday
  2. De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel

De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel Black Friday deal

5/5

De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel nodig? Check snel of je deze De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel.

Specificaties De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

151462002

Omschrijving van de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel

De De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel zorgt niet alleen voor verkoeling, maar houdt ook de luchtvochtigheid in huis in de gaten. Met het handige scherm blijf je op de hoogte van het comfortniveau: groen betekent goed, blauw betekent perfect en oranje betekent dat de airco op zoek is naar het juiste niveau. Deze mobiele airco is perfect voor goed geïsoleerde ruimtes tot 28 vierkante meter, maar kan ook koelen in minder goed geïsoleerde ruimtes tot maximaal 19 vierkante meter. Je kunt de gewenste temperatuur eenvoudig instellen met de thermostaat en de 24-uurstimer gebruiken om te bepalen hoelang de airco moet werken. Houd er rekening mee dat de airco een maximaal geluidsniveau van 64 decibel heeft, wat hem behoorlijk luid maakt. Let op! Controleer of de lengte van de afvoerslang van 120 centimeter lang genoeg is voor de ruimte waarin je de airco wilt plaatsen. Met de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel ben je niet alleen verzekerd van verkoeling, maar ook van een optimaal comfortniveau in huis. Deze mobiele airco is speciaal ontworpen om de luchtvochtigheid in balans te houden, zodat je altijd kunt genieten van een aangename omgeving. Of je nu wilt ontspannen in de woonkamer of productief wilt werken in je kantoor, deze airco zorgt voor de perfecte temperatuur en vochtigheidsgraad. Met het duidelijke scherm kun je.

Pluspunten
  • De airconditioner zorgt voor het optimale comfort in huis dankzij zijn Real Feel-technologie. De airconditioner heeft 3 verschillende ventilatorsnelheden, zodat de ruimte naar jouw wens gekoeld wordt. Je bedient de draagbare airconditioner eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • De bijgeleverde raamafdichtingsset is enkel geschikt voor schuiframen. Met een geluidsniveau van 64 dB produceert deze airco veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel

Om te bekijken of je de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.