De'Longhi PAC EM82 Black Friday deal

5/5

De'Longhi PAC EM82 nodig? Check snel of je deze De'Longhi PAC EM82 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de De'Longhi PAC EM82.

Specificaties De'Longhi PAC EM82

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

151456002

Omschrijving van de De'Longhi PAC EM82

De De'Longhi PAC EM82 is een krachtige airconditioner die perfect is voor het koelen van slecht geïsoleerde ruimtes tot 19 vierkante meter. Met een koelvermogen van 10.000 BTU kan deze airco de temperatuur in jouw kamer snel verlagen, zodat je altijd kunt genieten van een aangename omgeving, zelfs op de warmste dagen. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de verkoeling precies afstemmen op jouw behoeften. Met de keuze uit 3 ventilatiesnelheden kun je de luchtstroom aanpassen aan jouw voorkeur. Daarnaast kun je met de handige timerfunctie de airco automatisch uitschakelen na een bepaalde periode, zodat je energie kunt besparen. Een uniek kenmerk van de PAC EM82 is het ontvochtigingsprogramma. Deze functie kan tot wel 23 liter vocht uit de lucht halen, waardoor je geen last meer hebt van condens op de ramen. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar helpt ook bij het voorkomen van schimmelvorming in de kamer. Houd er rekening mee dat de airco een maximaal geluidsniveau heeft van 63 decibel. Hoewel dit aan de luidere kant kan zijn, zal het koelcomfort dat de PAC EM82 biedt zeker opwegen tegen het geluidsniveau. Vergeet niet te controleren of de lengte van de meegeleverde afvoerslang van 120 centimeter voldoende is voor de ruimte waarin je de airco wilt plaatsen. Met de De'Long.

Pluspunten
  • De draagbare airco heeft een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Met behulp van de thermostaat kun je gemakkelijk de gewenste kamertemperatuur instellen. Dankzij de wielen kun je de airco eenvoudig verplaatsen.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 30 kilogram, waardoor hij minder gemakkelijk naar een andere verdieping te tillen is. Met een geluidsniveau van 63 dB maakt deze airco veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de De'Longhi PAC EM82

Om te bekijken of je de De'Longhi PAC EM82 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de De'Longhi PAC EM82 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals