1. black friday
  2. De'Longhi PAC EX UV Carelight

De'Longhi PAC EX UV Carelight Black Friday deal

5/5

De'Longhi PAC EX UV Carelight nodig? Check snel of je deze De'Longhi PAC EX UV Carelight voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de De'Longhi PAC EX UV Carelight.

Specificaties De'Longhi PAC EX UV Carelight

Merk

DeLonghi

Fabrikantcode

151454014

Omschrijving van de De'Longhi PAC EX UV Carelight

Met de De'Longhi PAC EX UV Carelight koel je niet alleen de ruimte, maar verbeter je ook direct de luchtkwaliteit. Deze airconditioner is uitgerust met een uv-c lamp die micro-organismen zoals bacteriën onschadelijk maakt. Bovendien heeft deze airco een real feel stand, waarmee hij het ideale klimaat creëert. Dankzij gekleurde lampjes laat de PAC EX UV zien hoe goed het binnenklimaat is. Hij houdt daarbij rekening met de temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte en past zijn werking automatisch aan. Met een koelvermogen van 13.000 BTU is deze airco geschikt voor het koelen van ruimtes tot 25 vierkante meter met hoge warmtelasten. Heb je minder warmtelasten, dan kan hij zelfs een ruimte tot 38 vierkante meter koelen. Let wel op, want met een maximaal geluidsniveau van 63 decibel is deze airconditioner behoorlijk luidruchtig. Controleer ook de lengte van de afvoerslang, die is namelijk 120 centimeter. Zorg ervoor dat dit voldoende is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de De'Longhi PAC EX UV Carelight geniet je niet alleen van een koele ruimte, maar ook van een verbeterde luchtkwaliteit. De uv-c lamp zorgt ervoor dat micro-organismen zoals bacteriën geen kans krijgen, wat zorgt voor een gezondere omgeving. Daarnaast biedt de real feel stand de mogelijkheid om het ideale binnenklimaat te creëren, a.

Pluspunten
  • Dankzij de UV-C-lamp verbetert u direct de luchtkwaliteit. Met de "real feel" stand creëert deze airco een aangenaam binnenklimaat. Met de thermostaat stelt u gemakkelijk de gewenste kamertemperatuur in.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid, met een geluidsniveau van 63 dB. Vanwege zijn gewicht van 30 kilogram is het minder makkelijk om deze airco naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de De'Longhi PAC EX UV Carelight

Om te bekijken of je de De'Longhi PAC EX UV Carelight tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de De'Longhi PAC EX UV Carelight wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.