1. Denver CRP-618

Denver CRP-618 Black Friday deal

5/5

Denver CRP-618 nodig? Check snel of je deze Denver CRP-618 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver CRP-618.

Specificaties Denver CRP-618

Merk

Denver

Fabrikantcode

111131000370

Omschrijving van de Denver CRP-618

Met de Denver CRP-618 heb je altijd zicht op de tijd, waar je ook bent in de slaapkamer. Deze radiowekker projecteert namelijk moeiteloos de tijd op de muur of het plafond. Je kunt zelfs twee verschillende wektijden instellen, bijvoorbeeld voor jezelf en je partner. En als je in het weekend lekker wilt uitslapen, hoef je alleen maar de werkdagen in te stellen en geniet je van een ontspannen weekend. Ben je 's avonds nog even aan het relaxen met de radio aan, maar ben je bang dat je in slaap valt? Geen probleem! Met de slaapmodus van de Denver CRP-618 kun je de radio instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je de hele nacht onnodig de radio aan hebt staan. De Denver CRP-618 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke design past hij perfect in elke slaapkamer. Dus waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je altijd op tijd bent en geniet van een goede nachtrust met de Denver CRP-618 radiowekker.

Pluspunten
  • Vanuit alle hoeken van de kamer kun je zien hoe laat het is, omdat deze wekker de tijd projecteert op de muur of het plafond. Je wordt gewekt met je favoriete radiozender dankzij de FM-tuner. Met behulp van de slaaptimer gaat de muziek automatisch uit na een bepaalde tijd.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om je eigen muziek via bluetooth af te spelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver CRP-618

Om te bekijken of je de Denver CRP-618 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver CRP-618 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals