1. Denver CRP-717 Zwart

Denver CRP-717 Zwart Black Friday deal

5/5

Denver CRP-717 Zwart nodig? Check snel of je deze Denver CRP-717 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver CRP-717 Zwart.

Specificaties Denver CRP-717 Zwart

Merk

Denver

Fabrikantcode

CRP-717 Black

Omschrijving van de Denver CRP-717 Zwart

Met de Denver CRP-717 wekkerradio met projectieklok hoef je nooit meer te raden hoe laat het is. Met zijn grote, rode cijfers geeft hij duidelijk de tijd aan, zodat je precies weet wanneer je uit bed moet komen. Maar deze wekkerradio biedt nog meer handige functies. Met de ingebouwde sensor kun je de tijd zelfs op je plafond projecteren, waardoor je altijd een goed zicht hebt, zelfs als je nog in bed ligt. Naast de tijdweergave heeft de Denver CRP-717 ook een ingebouwde radio. Stel je favoriete zenders in en de wekker zal ze automatisch opslaan, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete muziek of nieuwsprogramma's. En als je geen zin hebt in muziek in de ochtend, kun je eenvoudig overschakelen naar de zoemerfunctie. Wat deze wekkerradio echt bijzonder maakt, is de duale alarmfunctie. Hiermee kun je niet alleen jezelf, maar ook je partner wekken op het gewenste tijdstip. En als je nog even wilt snoozen, kun je met slechts één druk op de knop de sluimerfunctie instellen. Zo kun je nog even genieten van wat extra rust voordat je de dag begint. Met de Denver CRP-717 wordt opstaan een stuk aangenamer en gemakkelijker.

Pluspunten
  • Vanuit elke hoek van de kamer kun je zien hoe laat het is, omdat deze wekker de tijd projecteert op de muur of het plafond. Dankzij de FM-tuner word je wakker met je favoriete radiostation. Plaats de batterij in de wekker als back-up, zodat de wekker ook afgaat als er stroomuitval is.

Minpunten
  • Je moet zelf batterijen kopen om gebruik te kunnen maken van de back-up functie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver CRP-717 Zwart

Om te bekijken of je de Denver CRP-717 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver CRP-717 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals