1. black friday
  2. Denver Frameo PFF-1027 Wit

Denver Frameo PFF-1027 Wit Black Friday deal

5/5

Denver Frameo PFF-1027 Wit nodig? Check snel of je deze Denver Frameo PFF-1027 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver Frameo PFF-1027 Wit.

Specificaties Denver Frameo PFF-1027 Wit

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040260

Omschrijving van de Denver Frameo PFF-1027 Wit

Let op: met een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 16 GB. Hiermee verplaats je jouw foto's alleen naar het interne geheugen van de fotolijst. Creëer een unieke fotoslideshow met de Denver Frameo PFF-1027 Wit digitale fotolijst. Het 10,1 inch beeldscherm met een resolutie van 1280x800 pixels laat je moeiteloos genieten van je favoriete foto's. Selecteer eenvoudig foto's in de Frameo app en stuur ze vervolgens door naar de digitale fotolijst. Met de app kun je zelfs tekst toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat je de hele dag door kunt genieten van een variatie aan prachtige beelden. Plaats de fotolijst horizontaal of verticaal en de foto's passen zich automatisch aan. Deze fotolijst heeft een intern geheugen van 16 GB, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je dierbare herinneringen op te slaan. Houd er rekening mee dat de digitale fotolijst geen batterij heeft en alleen gebruikt kan worden met een voedingskabel. Dit zorgt ervoor dat je altijd en overal van je foto's kunt genieten, of het nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoor is. De Denver Frameo PFF-1027 Wit digitale fotolijst is de perfecte manier om je foto's tot leven te brengen en je huis te verfraaien met persoonlijke herinneringen. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je favoriete momenten met vrienden en famil.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijk foto's naar de fotolijst met 10,1 inch touchscreen sturen via wifi. Je kunt de tijd tussen de foto's zelf instellen, van 10 seconden tot 30 minuten. Met behulp van een geheugenkaart kun je foto's opslaan in het interne geheugen van de fotolijst.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot functioneert niet als uitbreidbaar geheugen en is enkel bedoeld voor het overdragen van foto's. Er wordt geen geheugenkaart bijgevoegd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver Frameo PFF-1027 Wit

Om te bekijken of je de Denver Frameo PFF-1027 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver Frameo PFF-1027 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.