Denver Frameo PFF-1027 Zwart Black Friday deal

5/5

Denver Frameo PFF-1027 Zwart nodig? Check snel of je deze Denver Frameo PFF-1027 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver Frameo PFF-1027 Zwart.

Specificaties Denver Frameo PFF-1027 Zwart

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040250

Omschrijving van de Denver Frameo PFF-1027 Zwart

Let op: door middel van een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 16 GB van de Denver Frameo PFF-1027 Zwart. Dit stelt je echter wel in staat om je foto's gemakkelijk over te zetten naar het interne geheugen van de digitale fotolijst. Met deze fotolijst creëer je je eigen foto diavoorstelling. Het 10,1 inch scherm met een resolutie van 1280x800 pixels geeft je de mogelijkheid om moeiteloos je favoriete foto's weer te geven. Door middel van de Frameo app selecteer je foto's en stuurt ze vervolgens door naar de digitale fotolijst. Met behulp van de app voeg je ook teksten toe aan de foto's en stel je een timer in, zodat je de hele dag door kunt genieten van de afbeeldingen. De fotolijst kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en de foto's passen zich automatisch aan de oriëntatie aan. De fotolijst beschikt over een interne opslagcapaciteit van 16 GB. Houd er rekening mee dat de digitale fotolijst geen batterij heeft en alleen gebruikt kan worden met een voedingskabel.

Pluspunten
  • Je kunt eenvoudig foto's naar de fotolijst met 10,1 inch touchscreen sturen via wi-fi. Je kunt de tijd tussen de foto's instellen naar eigen wens, van 10 seconden tot 30 minuten. Met een geheugenkaart kun je foto's opslaan in het interne geheugen van de fotolijst.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot functioneert niet als uitbreidbaar geheugen en is uitsluitend bedoeld voor het overzetten van foto's. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver Frameo PFF-1027 Zwart

Om te bekijken of je de Denver Frameo PFF-1027 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver Frameo PFF-1027 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals