1. black friday
  2. Denver PFF-1041 Wit

Denver PFF-1041 Wit Black Friday deal

5/5

Denver PFF-1041 Wit nodig? Check snel of je deze Denver PFF-1041 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-1041 Wit.

Specificaties Denver PFF-1041 Wit

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040320

Omschrijving van de Denver PFF-1041 Wit

Let op: deze fotolijst is niet zomaar een fotolijst. Het is een innovatieve en multifunctionele toevoeging aan jouw interieur. De Denver PFF-1041 Wit combineert namelijk de functies van een digitale fotolijst en een handige spiegel. Dit maakt het de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische manier om herinneringen en momenten vast te leggen. Met de Denver PFF-1041 kun je op een eenvoudige manier een prachtige slideshow van foto's maken. Via de handige Denver app kun je foto's en video's naar de fotolijst sturen. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen zelfs je vrienden beelden uploaden. Jij hebt echter volledige controle over wie toegang krijgt tot de fotolijst, dankzij het handige touchscreen. Met een intern geheugen van maar liefst 16 GB en de mogelijkheid om een geheugenkaart te gebruiken, kun je talloze foto's opslaan en afspelen op de Denver PFF-1041. Bovendien kun je de tijd tussen de foto's zelf instellen, variërend van 10 tot 30 seconden. En als je 's avonds wilt genieten van een rustige sfeer, schakelt de fotolijst zich automatisch uit dankzij de timerfunctie. Het enige wat je nodig hebt, is een voedingskabel om de fotolijst van stroom te voorzien, want de Denver PFF-1041 heeft geen batterij. Met zijn elegante witte design en de unieke combinatie van functionaliteit en stijl, past de Denver.

Pluspunten
  • Als de fotolijst uitgeschakeld is, kun je deze als spiegel gebruiken. Jij en je vrienden sturen foto's naar de touchscreen fotolijst via de app. Met een geheugenkaart kun je foto's opslaan op het interne 16GB geheugen van de lijst.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot is niet bruikbaar als uitbreidbaar geheugen en is alleen bedoeld voor het overzetten van foto's. Deze fotolijst functioneert alleen met een voedingskabel, dus je hebt een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-1041 Wit

Om te bekijken of je de Denver PFF-1041 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-1041 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.