1. Denver PFF-1041 Zwart

Denver PFF-1041 Zwart Black Friday deal

5/5

Denver PFF-1041 Zwart nodig? Check snel of je deze Denver PFF-1041 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-1041 Zwart.

Specificaties Denver PFF-1041 Zwart

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040310

Omschrijving van de Denver PFF-1041 Zwart

Let op: deze fotolijst is niet zomaar een gewone fotolijst. Het is een uniek en multifunctioneel apparaat dat zowel als fotolijst en als spiegel kan worden gebruikt. Met de Denver PFF-1041 Zwart digitale fotolijst haal je een stijlvol en modern apparaat in huis waarmee je overal in huis een prachtige slideshow kunt maken. Met behulp van de Denver app kun je eenvoudig foto's en video's naar de fotolijst sturen. En het beste van alles is dat zelfs je vrienden beelden kunnen uploaden! Jij hebt volledige controle over wie toegang heeft tot de fotolijst, dankzij het handige touchscreen. Daarnaast kun je met behulp van een geheugenkaart je favoriete foto's rechtstreeks op het interne geheugen van 16 GB zetten. Je kunt zelf de tijd tussen de beelden instellen, variërend van 10 tot 30 seconden. En als je wilt dat de fotolijst 's avonds automatisch uitschakelt, kun je de timer gebruiken. Het beste van alles is dat de Denver PFF-1041 Zwart digitale fotolijst geen batterij heeft en alleen met een voedingskabel gebruikt kan worden. Dit betekent dat je nooit meer last hebt van lege batterijen en altijd kunt genieten van je favoriete foto's en video's. Met zijn elegante zwarte design past de Denver PFF-1041 Zwart digitale fotolijst perfect in elk interieur. Of je hem nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de hal plaatst, deze fotolijst zal zeker de aandacht trekken en een.

Pluspunten
  • Als de fotolijst niet aan staat, kun je deze als spiegel gebruiken. Jij en je vrienden sturen foto's naar de touchscreen fotolijst via de app. Met een geheugenkaart kun je foto's opslaan op het interne 16GB geheugen van de lijst.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot is niet bruikbaar als uitbreidbaar geheugen en is enkel bedoeld voor het kopiëren van foto's. Deze fotolijst werkt enkel met een stroomkabel, dus je hebt een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-1041 Zwart

Om te bekijken of je de Denver PFF-1041 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-1041 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals