1. black friday
  2. Denver PFF-1042 Light wood

Denver PFF-1042 Light wood Black Friday deal

5/5

Denver PFF-1042 Light wood nodig? Check snel of je deze Denver PFF-1042 Light wood voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-1042 Light wood.

Specificaties Denver PFF-1042 Light wood

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040330

Omschrijving van de Denver PFF-1042 Light wood

Let op: het gebruik van een geheugenkaart vergroot niet het interne geheugen van 16 GB. Het stelt je alleen in staat om je foto's naar het interne geheugen van de Denver PFF-1042 Light Wood digitale fotolijst te verplaatsen. Creëer een diavoorstelling met je eigen foto's met behulp van deze fotolijst. Het 10,1 inch beeldscherm met een resolutie van 1280x800 pixels maakt het gemakkelijk om je favoriete foto's te tonen. Je kunt foto's op twee manieren op de fotolijst zetten: met een micro SD-kaart of via de Frameo-app. Als je de app gebruikt, kun je foto's selecteren op je telefoon of tablet en deze vervolgens naar de digitale fotolijst verzenden. Met de app kun je ook tekst toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat je de hele dag door foto's kunt bekijken. De fotolijst kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst en past zich automatisch aan aan de oriëntatie van de foto's. De interne opslagcapaciteit van de lijst bedraagt 16 GB. Deze digitale fotolijst werkt niet op batterijen en moet altijd worden gebruikt met een voedingskabel. Met de Denver PFF-1042 Light Wood digitale fotolijst kun je je dierbare herinneringen op een unieke manier vastleggen en tonen. Met een ruim 16 GB intern geheugen heb je voldoende ruimte om al je favoriete foto's op te slaan. Het heldere 10,1 inch beeldscherm zorgt erv.

Pluspunten
  • Met behulp van wi-fi kan je gemakkelijk foto's naar de fotolijst met een touchscreen van 10,1 inch sturen. Je kan zelf de gewenste tijd tussen de foto's instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten. Met een geheugenkaart kan je foto's opslaan in het interne geheugen van de fotolijst.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd. Het geheugenkaartslot functioneert niet als extra geheugen en is alleen bedoeld voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-1042 Light wood

Om te bekijken of je de Denver PFF-1042 Light wood tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-1042 Light wood wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.