Denver PFF-1042DW Black Friday deal

5/5

Denver PFF-1042DW nodig? Check snel of je deze Denver PFF-1042DW voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-1042DW.

Specificaties Denver PFF-1042DW

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040400

Omschrijving van de Denver PFF-1042DW

Let op: met een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 16 GB. Hiermee verplaats je jouw foto's alleen naar het interne geheugen van de fotolijst. Op de Denver PFF-1042DW breng je een vleugje huiselijkheid in je interieur terwijl je jouw favoriete foto's laat zien. Deze fotolijst heeft een prachtig houten design dat direct de aandacht trekt. Met behulp van wifi kunnen zowel jij als je vrienden moeiteloos foto's naar de lijst sturen, waardoor je de mooiste herinneringen altijd in het zicht hebt. Met het gebruiksvriendelijke touchscreen bepaal je zelf wie toegang heeft tot de foto's. Zo kunnen je vrienden direct de foto's van jullie gedeelde vakantie delen. Voeg een persoonlijke touch toe aan de foto's door teksten toe te voegen via de handige app. Het 10,1 inch touchscreen biedt een uitstekende weergave van de foto's en stelt je in staat om de gewenste instellingen te kiezen. Pas bijvoorbeeld de tijd tussen de foto's aan, variërend van 10 seconden tot 30 minuten. Met de handige timerfunctie schakelt de fotolijst automatisch uit 's avonds, zodat je dit nooit meer vergeet voordat je gaat slapen. Met de Denver PFF-1042DW wordt het delen van kostbare herinneringen een fluitje van een cent. Geniet van een prachtige weergave van je favoriete foto's en laat je huis stralen met deze stijlvolle fotolijst.

Pluspunten
  • Zowel jij als je vrienden sturen foto's en video's naar de digitale fotolijst via wifi. Je kunt de fotolijst bedienen via de app of het 10,1 inch touchscreen. Je kunt zelf de tijd tussen de foto's instellen, van 10 seconden tot 30 minuten.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot is niet geschikt voor uitbreidbaar geheugen en is enkel bedoeld voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-1042DW

Om te bekijken of je de Denver PFF-1042DW tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-1042DW wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals