Denver PFF-1064 Wit Black Friday deal

5/5

Denver PFF-1064 Wit nodig? Check snel of je deze Denver PFF-1064 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-1064 Wit.

Specificaties Denver PFF-1064 Wit

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040350

Omschrijving van de Denver PFF-1064 Wit

Let op: door het gebruik van een geheugenkaart wordt het interne geheugen van 16 GB niet vergroot. In plaats daarvan worden jouw foto's alleen verplaatst naar het interne geheugen van de Denver PFF-1064 digitale fotolijst. Met dit prachtige apparaat kun je jouw favoriete foto's laten zien. Het 10,1 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels zorgt ervoor dat de beelden in hoge kwaliteit worden weergegeven. Met de bijbehorende app kun je eenvoudig foto's en video's naar de fotolijst sturen en er tekst aan toevoegen. Bovendien kunnen vrienden en familie ook foto's naar de fotolijst sturen. Jij hebt echter de controle over wie toegang krijgt via het touchscreen. Naast het gebruik van een geheugenkaart, kun je ook foto's op het interne geheugen van de fotolijst plaatsen. Het interne geheugen heeft een capaciteit van 16 GB en kan niet worden uitgebreid. Daarnaast kun je handmatig de tijd tussen de beelden instellen, variërend van 10 tot 30 seconden. Met de timerfunctie kun je ervoor zorgen dat de fotolijst zichzelf 's avonds automatisch uitschakelt, zodat je dit nooit vergeet voordat je gaat slapen. Met de Denver PFF-1064 digitale fotolijst geniet je altijd van prachtige herinneringen in de hoogste kwaliteit.

Pluspunten
  • Je stuurt zowel jij als je vrienden foto's en video's naar de digitale fotolijst via wifi. Je kunt de tijd tussen de beelden naar wens instellen, van 10 tot 30 seconden. De fotolijst schakelt automatisch uit 's avonds via de timer.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot functioneert niet als uitbreidbaar geheugen en is slechts bedoeld voor het overdragen van foto's. Deze fotolijst werkt enkel met gebruik van een voedingskabel, dus heb je een nabijgelegen stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-1064 Wit

Om te bekijken of je de Denver PFF-1064 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-1064 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals