1. Denver PFF-1064 Zwart

Denver PFF-1064 Zwart Black Friday deal

5/5

Denver PFF-1064 Zwart nodig? Check snel of je deze Denver PFF-1064 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-1064 Zwart.

Specificaties Denver PFF-1064 Zwart

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040340

Omschrijving van de Denver PFF-1064 Zwart

Let op: met een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 16 GB. Hiermee verplaats je jouw foto's alleen naar het interne geheugen van de Denver PFF-1064 digitale fotolijst. Laat je favoriete foto's zien op het heldere 10,1 inch beeldscherm van deze fotolijst. Met een indrukwekkende resolutie van 1920 x 1200 pixels worden je beelden in hoge kwaliteit weergegeven. Met de handige bijbehorende app stuur je eenvoudig foto's en video's naar de fotolijst en voeg je er zelfs tekst aan toe. Je kunt ook vrienden en familie de mogelijkheid geven om foto's naar de fotolijst te sturen. Dankzij het touchscreen kun je zelf bepalen wie er toegang heeft tot de fotolijst. Wil je nog meer foto's toevoegen? Geen probleem! Met een geheugenkaart kun je extra foto's opslaan in het interne geheugen van 16 GB. Houd er wel rekening mee dat dit geheugen niet uitbreidbaar is. Naast het instellen van de tijd tussen de beelden, kun je ook gebruik maken van de handige timerfunctie. Hiermee kun je ervoor zorgen dat de fotolijst zichzelf 's avonds automatisch uitschakelt. Zo hoef je hier nooit meer aan te denken voordat je gaat slapen. Met de Denver PFF-1064 digitale fotolijst geniet je op een eenvoudige en stijlvolle manier van je mooiste herinneringen.

Pluspunten
  • Zowel jij als je vrienden kunnen foto's en video's naar de digitale fotolijst sturen via wifi. Je kunt zelf de tijd tussen de beelden instellen op elke gewenste waarde van 10 tot 30 seconden. Met behulp van de timer schakelt de fotolijst automatisch uit in de avond.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot is niet bedoeld voor uitbreidbaar geheugen en functioneert enkel voor het overzetten van foto's. Deze fotolijst vereist een voedingskabel en is afhankelijk van een nabijgelegen stopcontact.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-1064 Zwart

Om te bekijken of je de Denver PFF-1064 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-1064 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals